Maakplaats

Check de activiteiten in de Maakplaats!

Een plek om creatief bezig te zijn, om dingen te ontwerpen, te maken of te repareren. Dat is de Maakplaats. Een ideale plek voor iedereen die thuis onvoldoende ruimte heeft voor maakprojecten en is gebaseerd op vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid.

De ruimte is ongeveer 50m2 en er staan een aantal werktafels op stahoogte. In principe maak je gebruik van eigen gereedschap maar er komt een basisset voor algemeen gebruik. Hetzelfde geldt voor materialen zoals (rest)hout, spijkers, schroeven en lijm.
Gebruik is ook inclusief goede koffie, thee en wifi. Je laat de ruimte netjes achter voor de volgende maker, er zijn stellingkasten voor het tussentijds opbergen van je spullen.

Gebruik maken van de Maakplaats kan:
– als flexer – je deelt dan de ruimte in principe met anderen. Gelijktijdig aan het werk waarbij ook ruimte is voor een praatje, overleg of advies. En inspiratie natuurlijk.
– als enige gebruiker – je reserveert de hele ruimte voor jouw eigen gebruik. Bijvoorbeeld voor het geven van een workshop of als je heel veel ruimte en/of concentratie nodig hebt.

Wat kost het?
Dat is afhankelijk van op welke manier je het wilt gebruiken. De Maakplaats heeft geen winstoogmerk maar wil kostendekkend zijn (kosten zijn met name huur en energie). Dat wil zeggen dat de prijzen laag zijn. Denk aan €150/maand als flexer maar maatwerk is altijd bespreekbaar.