Officieel open – op 18 januari

De Werkwinkel is al open voor gebruik vanaf eind september maar onze buurman Jan Star van de bloemenwinkel moest eerst nog wachten op zijn winkelpui. Daarna was het nog heel lang wachten op het afronden van de wegwerkzaamheden voor deur: zonder weg en zonder parkeerplaatsen was het voor klanten bijna onmogelijk om hier te komen.

Maar nu, begin december (een maand later dan gepland) is het eindelijk klaar. Tijd voor een openingsfeestje! Dat tillen we even over de feestdagen, kerstvakanties en nieuwjaarsrecepties heen naar zaterdag 18 januari. Het programma is nog in de maak maar in ieder geval is er:

  • een officieel openingsmoment
  • veel bloemen
  • accordeonmuziek
  • schrijven met pen en inkt
  • rondleidingen
  • koffie, thee, lekkere hapjes en drankjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *